Mr. Robin Vane

Mr. Robin Vane

In ’t Veen Advocaten

Alphen aan den Rijn

Over de advocaat

Mr. R. (Robin) Vane (1990) is afgestudeerd op het gebied van het Europees en Nederlands privaatrecht (burgerlijk recht). Vane is sinds 2018 advocaat bij In ’t Veen Advocaten.

Alvorens Vane het team van In ’t Veen Advocaten kwam versterken, is hij enkele jaren als juridisch medewerker werkzaam geweest bij een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd  op het gebied van aansprakelijkheids- en letselschaderecht. Bij dit kantoor heeft Vane met name veel geadviseerd in verzekeringsrechtelijke kwesties. Naast zijn studie en zijn juridische werkzaamheden heeft Vane diverse bestuursfuncties bekleed binnen een lokale organisatie voor jonge ondernemers.

 

Ondernemers staat Vane bij in de meest uiteenlopende (juridische) kwesties op het gebied van (bedrijfsmatig) huurrecht, wanprestatie, algemene voorwaarden, geschillen met leveranciers en debiteuren, incassorecht, werkgeversaansprakelijkheid en overig contractenrecht.

 

Ook particulieren worden door Vane daadkrachtig bediend op het gebied van verbintenissenrecht, consumentenrecht, huurrecht, verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht, letselschaderecht en overig contractenrecht.

 

Naast zijn advocatuurlijke werkzaamheden zet Vane zich onder meer in voor diverse verenigingen. Ook is Vane nauw betrokken bij de onderneming van zijn partner in de retail c.q. detailhandel.Mr. Robin Vane is advocaat bij In ’t Veen Advocaten in Alphen aan den Rijn en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 297 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.6

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 297 advocaten en meer dan 134 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.