mr. Ruben van Galen

mr. Ruben van Galen

In ’t Veen Advocaten

Alphen aan den Rijn

Over de advocaat

Mr. R.F. (Ruben) van Galen is afgestudeerd op het gebied van het civiel recht. Hij is in 2022 beëdigd en als advocaat verbonden aan In ’t Veen Advocaten.

Gedurende zijn studie aan de Universiteit Leiden heeft Van Galen juridische praktijkervaring opgedaan bij verschillende Haagse organisaties. Daarnaast is hij actief geweest in de politiek. Van Galen heeft zich op de universiteit gespecialiseerd in het familievermogensrecht en het huurrecht. Na zijn studie heeft Van Galen bij een notariskantoor gewerkt, waar hij zich in het bijzonder heeft verdiept in de juridische en financiële aspecten van het personen- en familierecht en het erfrecht. Daarna maakte hij de overstap naar de advocatuur.

Van Galen houdt zich bij In ’t Veen Advocaten vooral bezig met zaken op het gebied van het personen- en familierecht en het erfrecht. Hij hecht er belang aan cliënten eerlijk, begripvol en daadkrachtig bij te staan. Als belangenbehartiger vindt Van Galen het belangrijk dat juridische problemen kundig worden opgelost en impasses worden doorbroken. Dat betekent in de praktijk dat Van Galen graag voor zijn cliënten naar de rechter gaat, maar als het kan, dan komt hij liever in onderling overleg tot een duurzame oplossing.

Naast het familierecht en het erfrecht, houdt Van Galen zich ook bezig met zaken op het gebied van het verbintenissenrecht, goederenrecht, consumentenrecht, aansprakelijkheidsrecht, schuldsaneringsrecht en huurrecht.

Talen: Nederlands, Engelsmr. Ruben van Galen is advocaat bij In ’t Veen Advocaten in Alphen aan den Rijn en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 324 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 324 advocaten en meer dan 160 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.