mr. Stephanie Hasselaar-Veltkamp

mr. Stephanie Hasselaar-Veltkamp

In ‘t Veen Advocaten

Alphen aan den Rijn

Over de advocaat

mr. S.J. (Stephanie) Veltkamp (1988) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht. Zij studeerde civielrechtelijk af, met een specialisatie binnen het internationaal privaatrecht.

Veltkamp is in januari 2015 beëdigd als advocaat. Sinds februari 2016 is zij advocaat bij In ’t Veen Advocaten.

Veltkamp heeft haar rechtenstudie in Nederland gevolgd en afgerond, maar daarnaast heeft zij gestudeerd aan the National University of Singapore. Aan deze internationale universiteit heeft zij zich nader verdiept in het internationaal privaatrecht, met als kern het internationaal verbintenissenrecht.

Na afronding van haar studie is Veltkamp in eerste instantie werkzaam geweest als jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Als advocaat is zij begonnen op een kantoor in de regio Amsterdam. In februari 2016 is zij overgestapt naar ons kantoor, alwaar zij geen vreemde was nu zij tijdens haar rechtenstudie als juridisch secretaresse aan ons kantoor verbonden is geweest.

Veltkamp houdt zich met name bezig met het personen- en familierecht, het algemeen verbintenissenrecht en het huurrecht. Zij staat bedrijven, instellingen en particulieren bij en adviseert en procedeert zowel in eerste aanleg als in hoger beroep en zowel in bodemprocedures als in korte gedingen.mr. Stephanie Hasselaar-Veltkamp is advocaat bij In ‘t Veen Advocaten in Alphen aan den Rijn en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 316 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 316 advocaten en meer dan 128 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.