mr. Ellen Koornwinder

mr. Ellen Koornwinder

Juncto Advocaten

den-haag

Over de advocaat

Na mijn rechtenopleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik door meer dan 20 jaar gewerkt in het bedrijfsleven en bij allerlei overheden, zoals gemeenten, provincies en waterschappen. In 2011 heb ik de stap naar de advocatuur gemaakt. Als advocaat bestuurs- en strafrecht speelt de overheid altijd op de één of andere manier een rol in mijn zaken.

Binnen het bestuursrecht ben ik gespecialiseerd in het omgevingsrecht. Het omgevingsrecht is de verzamelnaam voor alle ruimtelijke ordenings- en milieuzaken, zoals bestemmingsplannen, bouw- en milieuvergunningen en natuurlijk ook de handhavingszaken bij gebrek aan vergunningen.
Naast advocaat bestuursrecht ben ik eveneens strafrechtadvocaat. Ook in het strafrecht heeft u te maken met de overheid, meestal het Openbaar Ministerie, die u een boete oplegt of verdenkt van een overtreding of een misdrijf.

Ik kan u bijstaan op de volgende rechtsgebieden:

 • Bestuursrecht
 • Strafrecht


mr. Ellen Koornwinder is advocaat bij Juncto Advocaten in Den Haag.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.