mr. Donald Tap

mr. Donald Tap

Juncto Advocaten

den-haag

Over de advocaat

Gedurende enkele jaren ben ik werkzaam geweest als curator in faillissementen en bewindvoerder in schuldsaneringen. Zodoende heb ik van dichtbij gezien wat een impact een faillissement heeft op zowel de gefailleerde als op de partijen die hier financiële schade door leiden.

Daarbij is vaak sprake van ingewikkelde juridische situatie, die specialistische kennis vereisen. Een aspect dat steeds vaker aan de orde komt is de aansprakelijkheid van de bestuurder van een B.V., N.V. of stichting.

Daarnaast ben ik mij sinds 2010 gaan specialiseren in het huurrechten doe ik jaarlijks vele zaken voor verhuurders en huurders. Daarbij zitten veel cliënten in de horeca, die hun zaak willen verkopen, een zaak willen kopen of problemen hebben bij de huur of koop van het bedrijfspand.

De afgelopen jaren heb ik mij ook gespecialiseerd in het letselschaderecht. Daarbij treed ik uitsluitend op voor slachtoffers tegen -meestal- verzekeringsmaatschappijen.

Omdat ik heb gewerkt en gestudeerd in Italië, spreek ik een aardig woordje Italiaans. Daardoor heb ik veel Italiaanse cliënten in Nederland en Italië en heb ik contacten met Italiaanse advocaten.

Ik kan u bijstaan op de volgende rechtsgebieden:

 • huurrecht
 • contractenrecht
 • letselschade/aansprakelijkheid
 • faillissement en schuldsanering
 • horeca-gerelateerde kwesties


mr. Donald Tap is advocaat bij Juncto Advocaten in Den Haag.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.