mr. Gerrald Van De Bunt

mr. Gerrald Van De Bunt

Juncto Advocaten

den-haag

Over de advocaat

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden met als afstudeermasters Civiel Recht en Rechtsfilosofie. Na enkele jaren bij de rechtbank te hebben gewerkt als griffier op de Handelsgriffie en de sectie Personen- en Familierecht, ben ik in 2013 beëdigd als advocaat.

Als griffier bij de Haagse rechtbank heb ik veel echtscheidingsverzoeken, alimentatie- en omgangskwesties voorbij zien komen. Als advocaat in het familierecht moet je in eerste instantie altijd proberen om er in onderling overleg uit te komen. Direct een procedure starten werkt regelmatig escalerend, dit terwijl ouders nog lang samen verantwoordelijk zijn voor hun kinderen.

Dat er bij aanvang geprobeerd moet worden om in onderling overleg alles te regelen betekent niet dat ik mij niet volledig zal inzetten om bij de rechtbank alsnog het gewenste resultaat te behalen. Ik ben altijd eerlijk over de vermoedelijke haalbaarheid van een kwestie en probeer partijen ook te wijzen op gevolgen die het financiële overstijgen. In familiekwesties wordt som meer bereikt door wat prijs te geven, met als gevolg dat er op andere punten meer bereikt kan worden.

Daarnaast heb ik mij toegelegd op het strafrecht. Of het nou verzet tegen een strafbeschikking is, een OM-zitting of een zaak bij de meervoudige kamer van de strafrechter, ik strijd voor uw recht en het beste resultaat.mr. Gerrald Van De Bunt is advocaat bij Juncto Advocaten in Den Haag.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.