Mr. Barbera Beekman

Mr. Barbera Beekman

KOM Advocaten en Mediators

Noordwijk

Over de advocaat

Mr. Barbera Beekman is in 2006 beëdigd als advocaat. Zij is in 2005 afgestudeerd aan de universiteit te Leiden in de afstudeerrichtingen civiel recht en strafrecht. Mr. Barbera Beekman heeft de specialisatieopleiding familierecht van de vFAS gedaan. Zij is daarvoor cum laude geslaagd. Daarnaast is zij gecertificeerd MFN-mediator.

 

Barbera Beekman is werkzaam als advocaat / partner en mediator bij KOM advocaten en Mediators. Zij houdt zich vooral bezig met mediations in het personen en familierecht. Vaak gaat het hierbij om echtscheiding of de verbreking van samenwoning, maar ook over aanpassingen van een zorgregeling en andere afspraken met betrekking tot de kinderen.

Als advocaat treedt Barbera Beekman op in procedures op het gebied van het familierecht. Het gaat hier vaak om echtscheidingszaken en verdeling van de gemeenschap van goederen of afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, als ook over alimentatiegeschillen en geschillen over het gezag en de omgang over en met kinderen. Ook het internationale privaatrecht behoort tot haar aandachtsgebieden. Zowel ondernemers als particulieren kunnen bij Barbera Beekman terecht met alle vragen over

het familierecht, maar ook met betrekking tot civiele procedures.

Barbera Beekman wordt ook regelmatig door de rechtbank toegevoegd als advocaat aan minderjarigen in zaken over gesloten jeugdzorg.

Naast het familierecht is haar tweede specialisatie het strafrecht. Zij staat regelmatig verdachte wij in allerlei soorten strafzaken. Daarbij kan gedacht worden aan verkeersdelicten, drugsgerelateerde delicten, geweldsdelicten, zedenmisdrijven en zaken als diefstal en verduistering. Het is zaak om in een vroegtijdig stadium contact te zoeken met een advocaat, wanneer u in een strafrechtelijke procedure verzeild raakt. Dit kan al zo zijn op het moment dat u door de politie wordt uitgenodigd voor verhoor. Ook daarbij kan Barbera Beekman u bijstaan.

Barbera Beekman is lid van het Ondernemersnetwerk Duin en Bollenstreek en Rotaryclub Voorhout. Zij is bestuurslid van JCI Nederland.Mr. Barbera Beekman is advocaat bij KOM Advocaten en Mediators in Noordwijk en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 336 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 336 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.