Mr. Bianca van den Oever

Mr. Bianca van den Oever

KOM Advocaten en Mediators

Noordwijk

Over de advocaat

Bianca van den Oever maakt deel uit van het team van KOM Advocaten en Mediators. Zij houdt zich bezig met het ondernemingsrecht, strafrecht, incassorecht, bestuursrecht en huurzaken.

Bianca is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, waar zij haar studie afrondde met een master ondernemingsrecht. Na een aantal jaren als bedrijfsjurist te hebben gewerkt, is Bianca beëdigd als advocaat. Zij is daarbij zelfstandig ondernemer en staat ook regelmatig ondernemers bij. Zij voorziet hen van deskundig advies en begeleid hen indien nodig tijdens een gang naar de rechtbank. U moet hierbij denken aan advies omtrent het oprichten van vennootschappen en het opstellen van algemene voorwaarden, maar ook kwesties omtrent bestuurdersaansprakelijkheid en geschillen tussen aandeelhouders.

Haar praktijk bestaat daarnaast grotendeels uit strafzaken, waaronder:

· Verkeersdelicten;

· Geweldsdelicten, zoals mishandeling en huiselijk geweld;

· Zedenzaken;

· Drugsgerelateerde delicten;

· Vermogensdelicten, zoals diefstal en heling, oplichting en verduistering, valsheid in geschrifte en (schuld)witwassen.

Zij heeft ook veel ervaring met incassozaken. Indien u te maken krijgt met klanten die niet betalen dan kan Bianca u met raad en daad bijstaan. Zij zal altijd proberen tot een minnelijke oplossing te komen, maar indien dat geen uitkomst biedt dan schuwt zij een gang naar de rechtbank zeker niet.

Ook zet zij haar expertise in op het gebied van bestuursrecht en huurrecht. Bianca hecht in haar praktijk veel waarde aan een persoonlijke benadering, waarbij het belang van cliënten altijd centraal staat. Zij houdt niet alleen het zakelijk belang goed in de gaten, maar heeft daarnaast ook veel oog voor de (emotionele) gevolgen van een juridisch geschil. Zij is daadkrachtig en doortastend.

Bianca is sportief en houdt van (kick)boxen en yoga. Daarnaast volgt zij graag alles op het gebied van Formule 1. Bianca is lid van BNI en luncht elke vrijdagmiddag met ambitieuze ondernemers in Noordwijk.Mr. Bianca van den Oever is advocaat bij KOM Advocaten en Mediators in Noordwijk en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 184 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  7.9

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 184 advocaten en meer dan 62 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.