Mr. Reinja Ottens

Mr. Reinja Ottens

KOM Advocaten en Mediators

Noordwijk

Over de advocaat

Reinja Ottens is Advocaat / Partner van KOM advocaten en Mediators. Zij is het gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het erfrecht en zij treedt op als mediator.

 

Reinja Ottens is in 1994 beëdigd als advocate, na een loopbaan bij de Nationale Investeringsbank. Zij is in 1987 afgestudeerd aan de universiteit te Leiden civiel recht met daarbij als extra vak bedrijfseconomie.

Reinja Ottens heeft de specialisatieopleiding familierecht van de vFAS gedaan. Daarnaast is zij een gecertificeerd MfN-mediator. In de zomer van 2019 heeft zij de specialisatieopleiding erfrecht afgerond.

Reinja Ottens is werkzaam als mediator en advocaat. Naast enkele mediations over burengeschillen, houdt zij zich vooral bezig met mediations in het familierecht. Vaak gaat het over echtscheidingen, ook internationaal, soms over andere geschillen in een familie zoals erfrechtelijke kwesties. Zeker bij echtscheidingen staat de toekomst van de kinderen centraal. Gezien haar achtergrond in het bankwezen, kan zij cliënten goed bijstaan in het financiële deel dat volgt na verbreking van de relatie. Zij treedt ook regelmatig op als mediator in opdracht van de rechtbank.

Behalve echtscheidingszaken, boedelscheidingen en alimentatiezaken treedt zij steeds meer op in procedures over erfrechtzaken, zoals een beroep op de legitieme portie, geschillen over de verdeling en geschillen over de taak van de executeur. Natuurlijk is niet elke zaak geschikt voor mediation. Reinja Ottens treedt ook op als advocaat waarbij zij, indien overleg niet tot een goed resultaat leidt, via een procedure bij de rechtbank zal proberen een voor de cliënt zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Reinja Ottens is zeer ervaren in haar vak en is analytisch ingesteld. Naast het familierecht en erfrecht treedt zij ook op als advocaat voor ondernemingen en particulieren in civiele procedures. Met name ten aanzien van contractenrecht en burengeschillen.Mr. Reinja Ottens is advocaat bij KOM Advocaten en Mediators in Noordwijk en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 335 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 335 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.