Mr. RJ Bouwmeester

Mr. RJ Bouwmeester

KOM Advocaten en Mediators

Noordwijk

Over de advocaat

RJ Bouwmeester (1964) studeerde rechten aan de Katholieke Universiteit Brabant. Na een carrière bij de belastingdienst als inspecteur, werd hij in 2012 beëdigd als advocaat en is sindsdien werkzaam bij KOM Advocaten en Mediators als advocaat/partner. Hij houdt zich bezig met arbeidsrecht, ambtenarenrecht, familierecht, belastingrecht en strafrecht.

 

Bij arbeidsrecht moet u denken aan ontslagzaken en vaststellingsovereenkomsten, non-concurrentiebedingen, reorganisatie, disciplinaire maatregelen, schorsing en ontslag van ambtenaren. Zijn cliënten zijn zowel werkgevers als werknemers en ambtenaren.

Op het grensgebied tussen arbeidsrecht en belastingrecht houdt Robert Jan Bouwmeester zich bezig met diverse fiscale aangelegenheden tussen werkgever en werknemer. Is sprake is van een gezagsverhouding, moet loonheffing worden ingehouden, et cetera.

Maar ook voor advies bij re-integratieproblematiek en of een opgelegde loonsanctie door het UWV kan Robert Jan Bouwmeester u bijstaan.

Naast deze twee specialisaties treedt Robert Jan Bouwmeester op in alle voorkomende zaken in het familierecht. Te denken valt onder andere aan: echtscheiding of verbreking samenwoning, alimentatie voor partner of kinderen, omgang met de kinderen, zorgregeling, naamswijzigingen, afstamming et cetera. Sinds kort kunt u ook voor alle erfrechtkwesties terecht bij KOM Advocaten en Mediators.

In het strafrecht treedt Robert Jan Bouwmeester op voor iedereen die in aanraking is gekomen met politie en justitie. Te denken valt bijvoorbeeld aan verdenking van diefstal, drugshandel of bezit, geweldsdelicten maar ook rijden onder invloed. Daarnaast kan Robert Jan Bouwmeester u bij staan als u als slachtoffer bent in een strafzaak.

Robert Jan Bouwmeester treedt vooral op als procesadvocaat in geschillen bij

kantonrechter, rechtbank en hoven. In het arbeidsrecht kunt u ook terecht voor advies.

Gedurende een periode van 26 jaar was Robert Jan Bouwmeester inspecteur bij de belastingdienst. Behalve dat hij daar alle belastingmiddelen heeft gezien, heeft hij vooral leren procederen. Een kwaliteit die hem als advocaat goed van pas komt.Mr. RJ Bouwmeester is advocaat bij KOM Advocaten en Mediators in Noordwijk en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 327 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 327 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.