Koppen & Lut Advocaten Eindhoven

Koppen & Lut Advocaten

Eindhoven

Over het kantoor

Koppen & Lut strafrechtadvocaten in Eindhoven is een gedreven en vakkundig advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het verlenen van rechtsbijstand in strafzaken; in alle instanties. Bij de rechtbank, bij het gerechtshof én bij de Hoge Raad.

Wij staan u in een strafproces professioneel terzijde, van begin tot eind en in het hele land. Dit geldt ook voor rechtspersonen en diens bestuurders.

Niet in alle gevallen hoeft het echter tot een strafproces te komen. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Ook hierbij kan ons kantoor met strafrechtadvocaten in Eindhoven u van dienst zijn. Door het bepalen van een goede strategie en door het geven van vakkundige adviezen, kan in sommige gevallen al in de onderzoeksfase een proces worden voorkomen. Het is zaak dat u zich tijdig van rechtsbijstand laat voorzien.

Wij adviseren u om in iedere situatie waarin u met een opsporingsinstantie wordt geconfronteerd, gedegen advies in te winnen.

Een verdenking van handelen in strijd met strafwetgeving resulteert daarnaast in steeds meer gevallen in meer dan alleen een strafzaak. Een mogelijke strafoplegging is niet de enige dreiging. Het opleggen van een betalingsverplichting om vermeend genoten criminele winsten van u af te nemen, een sluiting van uw woonhuis of uw horecagelegenheid, het opleggen van maatregelen die uw rijbevoegdheid raken of het weigeren van een verklaring omtrent gedrag zijn voorbeelden van de manier waarop u door de overheid ingrijpend kunt worden getroffen in uw leven.

De dreiging met uw gezin maandenlang niet over een woonhuis te kunnen beschikken, een immens bedrag waarover u niet beschikt aan de overheid te moeten betalen of vanwege een strafrechtelijke verdenking of veroordeling niet langer actief te kunnen zijn in uw vakgebied, zijn belangen die net zoveel, zo niet méér, impact op u hebben, dan de dreiging van een straf als mogelijk resultaat van een strafzaak. Ook in dergelijke gevallen staan wij u graag terzijde.

Juist in die gevallen waarin er voor u veel op het spel staat en u bovendien tegenover een sterke overheidspartij staat, is het van belang dat u professionele juridische ondersteuning krijgt. Samen met een professional staat u nu eenmaal sterker dan alleen. Die ondersteuning bieden wij u graag. Het is ons vak; kennis en kunde. Soms draait het hierbij om strategisch handelen met de zachte hand, soms is ferme daadkracht op zijn plaats.

Zowel voor advies als voor het voeren van procedures bent u bij ons aan het juiste adres. Deze hulp hoeft u niet veel geld te kosten. In goed overleg zoeken wij naar een gepaste oplossing en proberen wij met totaalbedragen te werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een politieverhoor waarbij u door middel van een in overleg afgesproken totaalbedrag meteen duidelijk heeft wat de kosten zijn in uw geval. Laat de uurtarieven u dus niet weerhouden om contact op te nemen. Wij bespreken graag de omstandigheden van uw geval en bieden u een passende oplossing.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor het stellen van uw vragen of voor het maken van een afspraak. We streven ernaar zo toegankelijk mogelijk te zijn.
Koppen & Lut Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.