mr. Hans Bakker

mr. Hans Bakker

Kortman Advocaten

Den Haag

Over de advocaat

Mr. J.D. (Hans) Bakker studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam tot 1995. In 1997 werd hij beëdigd als advocaat in Den Haag. Na werkzaam te zijn geweest in Dordrecht en Barendrecht, is hij sinds april 2012 terug in Den Haag.

Na jaren lang actief te zijn geweest op het gebied van het ondernemingsrecht, vastgoedrecht en factoring, richt hij zich momenteel vooral op het personen- en familierecht en erfrecht. Daarbij houdt hij zich vooral bezig met  echtscheidingen, alimentatiegeschillen en erfeniskwesties. Op grond van zijn ervaring in het ondernemingsrecht is hij vooral gespecialiseerd in gevallen waarin ondernemingen betrokken zijn.

Hans Bakker studied Dutch law at Erasmus University until 1995. In 1997 he was admitted to the bar in The Hague. After having practised law in Dordrecht and Barendrecht for quite a number of years, Hans has returned to The Hague as of 1 April, 2012. After having been  active in the area of corporate litigation, real estate law and factoring, he is now focused mainly on family law and law of succession. Therefore he specifically deals with divorces, alimony disputes and matters of inheritance. Due to his skills in corporate law there is an emphasis on matters in which companies are involved.mr. Hans Bakker is advocaat bij Kortman Advocaten in Den Haag en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 327 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 327 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.