mr. Kees-Pieter Dekker

mr. Kees-Pieter Dekker

Kortman Advocaten

Den Haag

Over de advocaat

Advocaat Kees-Pieter Dekker is specialist arbeidsrecht, pensioenrecht en sociaal zekerheidsrecht. Uw juridische vraag of uw juridisch probleem en hoe hij u kan helpen om die vraag te beantwoorden: daar gaat het hem om.

Uw advocaat, coach en zo nodig sociaal werker
En als het nodig is dat ik meer als sociaal werker coach moet optreden? Geen enkel probleem als u daardoor ook geholpen wordt. En samen met u proberen we het beste resultaat te behalen. Soms strikt juridisch maar meestal praktisch.

Kees-Pieter Dekker, advocaat arbeidsrecht, pensioenrecht en sociaal zekerheidsrecht
Ik ben gespecialiseerd in alles wat met werk, uitkeringen en pensioenen te maken heeft. Zeg maar: alles vanaf de arbeidsrechtelijke wieg tot aan het arbeidsrechtelijke graf en daarna…., maar heel af en toe maak ik ook een uitstapje naar andere rechtsgebieden, omdat de zaak mij intrigeert.

Denkend aan mijn verhouding tot u, mijn relatie, dan streef ik een langdurige relatie na met constructieve samenwerking en toegankelijkheid. Ik sta zowel particulieren als ondernemingen bij.mr. Kees-Pieter Dekker is advocaat bij Kortman Advocaten in Den Haag en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 327 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 327 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.