mr. Vanessa Enters

mr. Vanessa Enters

Kortman Advocaten

Den Haag

Over de advocaat

Vanessa Enters studeerde van 1988 tot 1992 rechten in Frankrijk en studeerde daar af in civiele- en handelscontracten. Aansluitend behaalde ze met succes een LLM in Internationaal handelsrecht in Engeland en een Postacademische graad in Europees recht in Frankrijk.

Na een paar jaar bij een bank in Brussel te hebben gewerkt, kwam zij terug naar Nederland om Nederlands recht te studeren en advocaat te worden. Mr Vanessa Enters studeerde in Leiden in 1999 af in civiel recht.
Sinds 2019 is zij werkzaam bij Kortman advocaten.
Vanessa Enters was al geruime tijd gespecialiseerd in het contractenrecht en heeft zich na haar eigen scheiding ook toegelegd op personen- en familierecht. Ze is bevlogen, scherp, praktische en creatief. Ze denkt met u mee, niet alleen binnen het juridische kader maar ook daarbuiten.
Ze staat zowel particulieren bij als (MKB) ondernemers. Omdat Vanessa Enters vindt dat iedereen toegang moet hebben tot rechtshulp, staat ze ook particulieren bij die in aanmerking voor een toevoeging komen (‘pro deo’).mr. Vanessa Enters is advocaat bij Kortman Advocaten in Den Haag en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 336 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 336 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.