Kuiper ADVocatuur Rotterdam

Kuiper ADVocatuur

Rotterdam

Over het kantoor

Kuiper ADVocatuur B.V. is gericht op zakelijke dienstverlening. Het kantoor is opgericht door mr. Ina Kuiper in 2011 en gevestigd te Rotterdam. Het kantoor is een voortzetting van haar praktijk bij een internationaal kantoor voor accountancy, belastingadvies, advocatuur en notariaat. Kuiper ADVocatuur is vooral actief op de rechtsgebieden Ondernemingsrecht, Contractenrecht en Gezondheidsrecht. Cliënten zijn commerciële bedrijven (BV’s, coöperaties) en organisaties in de semi-publieke sector. Het kantoor beschikt over veel sectorspecifieke kennis van en ervaring in de zorgsector. Algemeen gesteld is ‘samenwerking’ een belangrijk begrip in de praktijk van Kuiper ADVocatuur. Zowel als onderwerp van juridische advisering als in de relatie met de cliënt! Toegevoegde waarde Tegenwoordig is veel informatie te vinden via internet. De betrouwbaarheid daarvan is zeker niet altijd gewaarborgd. Zo kan de informatie inmiddels achterhaald zijn. De informatie is verder niet op uw specifieke situatie en vraagstelling toegesneden. Daarom blijkt goedkoop nogal eens duurkoop. Wilt u snel deskundig en op maat gesneden praktisch advies van een zeer ervaren advocaat neemt u dan vrijblijvend contact op met Kuiper ADVocatuur. De lijnen zijn kort en u hebt meteen de advocaat aan de telefoon! Kuiper ADVocatuur opereert ook onder de naam ADV Legal. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: kuiperADVocatuur.nl advlegal.nl


Kuiper ADVocatuur is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.