mr. Ina Kuiper

mr. Ina Kuiper

Kuiper ADVocatuur

Rotterdam

Over de advocaat

W.E. (Ina) Kuiper, oprichter en naamgever van Kuiper ADVocatuur, is ondernemingsrechtadviseur sinds 1994 en advocaat sinds 1998 te Rotterdam. Na haar studie heeft zij enige jaren in Parijs gewerkt. Zij was van 1994 tot 2011 verbonden aan een internationaal kantoor voor accountancy, belastingadvies, advocatuur en notariaat, sinds 2004 als partner. Vanwege die langjarige ervaring heeft zij naast haar juridische kwaliteiten veel gevoel voor financiële en fiscale zaken. Postacademisch heeft zij de specialisatieopleiding voor Vennootschaps- en Ondernemingsrecht van de Grotius Academie gevolgd (1991-1992) en diverse programma’s aan de IMD Business School in Lausanne (Zwitserland, 2006-2008).

Ina Kuiper werkt voor zakelijke cliënten en is vooral actief op het gebied van het Ondernemingsrecht, het Contractenrecht en het Gezondheidsrecht. Naast uw advocaat en adviseur is zij ook uw sparring partner. Onderwerpen waar zij zich vaak mee bezig houdt zijn – onder meer – samenwerking in allerlei vormen, overnames, bestuur en toezicht, (her)structurering van organisaties, opstellen en naleving van contacten, bestuurdersaansprakelijkheid, zowel in het bedrijfsleven als ook vaak in de zorgsector. Zij is praktisch ingesteld en werkt accuraat, houdt zich aan afspraken en reageert altijd snel op uw berichten.

Naast haar werk is zij actief als tennisser en verblijft zij graag onder de mediterrane zon!

Talen: Nederlands, Engels, Frans en (beperkt) Spaans en Duits

Tarief: Ina Kuiper is specialist op de hiervoor genoemde rechtsgebieden. Speciaal voor Omnius cliënten hanteert zij meestal* het senior tarief van EUR 220.

*(In echt specialistische cases kan in overleg het tarief van EUR 280 worden gehanteerd met 10% korting voor cliënten van Omnius.)mr. Ina Kuiper is advocaat bij Kuiper ADVocatuur in Rotterdam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.