mr. A. Laghmouchi

mr. A. Laghmouchi

Laghmouchi Law

Utrecht

Over de advocaat

Mr. A. (Samad) Laghmouchi is advocaat en belastingkundige bij Laghmouchi Law, een advocatenkantoor gevestigd in Utrecht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk.

Met een achtergrond als belastingadviseur is Laghmouchi in 2006 gestart en in 2009 is hij beëdigd als advocaat. Hij heeft uitgebreide ervaring opgedaan bij gerenommeerde kantoren in Nederland en in het buitenland, waar hij vooral bedrijven heeft geadviseerd. Laghmouchi heeft vervolgens veel ervaring opgedaan in het voorkomen en oplossen van geschillen en procedures voor zowel ondernemers, non-profit organisaties als particulieren. Mocht een procedure onvermijdelijk zijn, dan staat Laghmouchi klaar om u bij te staan en te adviseren om die tot een goed einde te brengen.

Met zijn uitgebreide ervaring in zowel de advies- als procespraktijk bij grote kantoren, het bedrijfsleven maar ook als zelfstandige begrijpt Laghmouchi de juridische uitdagingen waarmee ondernemers, non-profitorganisaties en particulieren dagelijks worden geconfronteerd. Zijn missie is om hoogwaardig en begrijpelijk juridisch advies en bijstand te verlenen die specifiek is afgestemd op uw situatie, en dat tegen een eerlijk en transparant tarief. Laghmouchi streeft ernaar u te ontzorgen.

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (NVAB), de Adviescommissie Belastingrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten, auteur en docent blijft Laghmouchi op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied, zodat hij u optimaal kan adviseren.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe Laghmouchi u kan helpen bij het beheersen van uw fiscale en juridische verplichtingen en aansprakelijkheidsrisico’s.mr. A. Laghmouchi is advocaat bij Laghmouchi Law in Utrecht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 324 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 324 advocaten en meer dan 160 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.