Landvast Advocaten Rotterdam

Landvast Advocaten

Rotterdam

Over het kantoor

Landvast Advocaten is een echt Rotterdams no-nonsense kantoor. Wij zijn er voor zowel bedrijven als particulieren en bieden in gewone-mensentaal laagdrempelige juridische advisering en begeleiding op de belangrijkste deelgebieden van het civiele recht tussen particulieren onderling, particulieren en bedrijven en bedrijven onderling. Binnen onze algemene civielrechtelijke praktijk focussen wij ons naast het algemene aansprakelijkheidsrecht en het contractenrecht op het arbeidsrecht, het huur- en vastgoedrecht en het ondernemingsrecht. U kunt niet alleen een beroep op ons doen in geval van een (dreigend) juridisch conflict, maar uitdrukkelijk ook als u zo’n conflict in de toekomst juist wilt voorkomen door zaken vooraf goed te regelen / vast te leggen. Waar het kan, onderhandelen wij, maar als het moet staan wij ook ons mannetje in de rechtszaal.

De vier advocaten van Landvast Advocaten hebben tussen de 10 en 25 jaar ervaring en luisteren goed. Meer weten? Kijk ook eens op onze website www.landvastadvocaten.nl! Wij zijn u graag van dienst.


Landvast Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 291 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 291 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.