mr. Tjerk Binnema

mr. Tjerk Binnema

De Haan Advocaten

Over de advocaat

Tijdens zijn studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen werd Tjerk juridisch medewerker voor De Haan Advocaten & Notarissen te Leeuwarden. In 2011 is Tjerk afgestudeerd met als scriptieonderwerp “”De contractuele aansprakelijkheid van de overheid”. Tjerk is vervolgens direct als advocaat bij De Haan Advocaten& Notarissen te Leeuwarden in dienst getreden en beëdigd als advocaat te Leeuwarden.

Tjerk is werkzaam in de algemene civiele praktijk en staat zowel ondernemers als particulieren bij. Daarnaast houdt Tjerk zich ook bezig met bestuursrechtelijke zaken.

Het geven van een juiste juridische analyse van problemen en het daarbij direct raken van de kern van een probleem is Tjerks sterke kracht. Hij verliest daarbij ook nooit de belangen van de cliënt uit het oog. Met name complexe zaken ziet Tjerk dan ook als een uitdaging.

Tjerk is naast advocaat een liefhebber van Italiaanse auto’s en bezitter van een aantal van deze auto’s. Zowel in zijn praktijk als in zijn vrije tijd houdt Tjerk zich dan ook bezig met het bestuderen van juridische problemen met betrekking tot auto’s. Tjerk beschikt daarnaast ook over veel autotechnische kennis. Tjerk is daarom deskundig met betrekking tot juridische problemen in de Automotive branche.

Tjerk maakt deel uit van de sectie “Algemeen Civiel” van De Haan Advocaten & Notarissen

mr. Tjerk Binnema is advocaat bij De Haan Advocaten.

Uurtarieven Omnius advocaten

Deelnemende advocaten bij Omnius werken met 4 vaste uurtarieven. Afhankelijk van de ervaring en specialisaties van de advocaat.
€ 120, 00
Junior advocaat
€ 170, 00
Medior advocaat
€ 220, 00
Senior advocaat
€ 280, 00
Specialist
Afhankelijk van de inhoud van de zaak en de persoonlijke wensen van de cliënt, wordt bekeken welke juridische dienstverlener qua kennis en ervaring het beste past en welk uurtarief geldt. Neem contact op met de intakebalie om te weten welk type advocaat het beste past bij uw situatie.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1532 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten.