mr. Ineke Grijpma

mr. Ineke Grijpma

De Haan Advocaten

Over de advocaat

In 2004 heeft Ineke Grijpma haar studie rechten afgerond op de Rijksuniversiteit Groningen en is in januari 2005 gestart als juridisch medewerker bij kantoor. In 2006 is Ineke beëdigd tot advocaat te Leeuwarden.

Ineke is gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht en Insolventierecht alsmede in het Burgerlijk Procesrecht. Daar Ineke in het verleden ook actief is geweest in het Vastgoedrecht en in het bijzonder het Burenrecht heeft zij ook op deze rechtsgebieden bijzondere kennis.

Hoewel Ineke als advocaat graag de rechtbank overtuigt van het gelijk van haar cliënt, kijkt zij vooraf goed of een procedure wel in het belang is van cliënt. Ineke ziet geen problemen in zaken enkel uitdagingen.

Ineke is naast haar praktijk als advocaat ook actief in bestuursfuncties zoals:

 • Lid Commerciële Club Noordwest Friesland
 • Secretaris van Stichting Keunstwurk te Leeuwarden

Ineke is doende met de “Leergang Insolventierecht” zodat zij in de nabije toekomst zelfstandig als curator kan optreden in faillissementen.

Ineke maakt deel uit van de sectie “Ondernemingsrecht” en “Insolventierecht” van De Haan AGW Advocaten & Notarissen.

mr. Ineke Grijpma is advocaat bij De Haan Advocaten.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1532 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.