mr. Fleur Marquenie

mr. Fleur Marquenie

De Haan Advocaten

Over de advocaat

Fleur Marquenie is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vanaf april 2012 heeft zij gewerkt op de sectie ondernemingsrecht bij Trip Advocaten & Notarissen en behandelde met name zaken waar familiebedrijven bij betrokken waren. Vanaf november 2012 is zij eveneens ondersteunende werkzaamheden gaan verrichten voor de sectie personen- en familierecht en vanaf juli 2014 is zij zich volledig op deze praktijk gaan richten. In januari 2015 is zij overgestapt naar De Haan Advocaten & Notarissen.

Fleur benadert geschillen op een zakelijke en juridische wijze, maar houdt hierbij eveneens oog voor de menselijke aspecten van de zaak. Familierechtelijke geschillen zijn zeer ingrijpend voor partijen en eventueel betrokken kinderen. Met een scheiding komt er een einde aan een huwelijk, maar niet noodzakelijkerwijs aan gezins- en familiebanden. Een regeling verdient daarom in veel gevallen de voorkeur boven een procedure. Als partijen er onderling niet uitkomen en de gang naar de rechter onvermijdelijk is, dan schuwt zij deze weg niet.

Fleur houdt zich onder andere bezig met echtscheidingen en de gevolgen daarvan, zoals de verdeling van huwelijksgemeenschappen en de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, of de beëindiging van een geregistreerd partnerschap of samenlevingsovereenkomst. Daarnaast kan zij u bijstaan bij alimentatiekwesties, alsmede bij zaken met betrekking tot gezag, erkenning en omgang.

Fleur is lid van de Jonge Balie Groningen en Pro Excolendo en zij maakt deel uit van de sectie “Personen- en Familierecht” van De Haan Advocaten & Notarissen.

mr. Fleur Marquenie is advocaat bij De Haan Advocaten.

Uurtarieven Omnius advocaten

Deelnemende advocaten bij Omnius werken met 4 vaste uurtarieven. Afhankelijk van de ervaring en specialisaties van de advocaat.
€ 120, 00
Junior advocaat
€ 170, 00
Medior advocaat
€ 220, 00
Senior advocaat
€ 280, 00
Specialist
Afhankelijk van de inhoud van de zaak en de persoonlijke wensen van de cliënt, wordt bekeken welke juridische dienstverlener qua kennis en ervaring het beste past en welk uurtarief geldt. Neem contact op met de intakebalie om te weten welk type advocaat het beste past bij uw situatie.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1532 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.