mr. Astrid Riemslag

Stad Advocaten

Over de advocaat

Ik heb een leuk vak! Na ruim 25 jaar mij bezig te houden met het arbeidsrecht en een iets kortere periode met het ambtenarenrecht en het onderwijsrecht kan ik dit nog steeds zeggen.

Geen vraag van een werkgever of werknemer is hetzelfde. Achter iedere vraag zit een verhaal. Het is de kunst om die vraag in goede banen te leiden, uiteraard rekening houdend met de belangen van mijn cliënt, tegen zo laag mogelijke kosten en als het even kan zonder het voeren van een procedure.

“Een tevreden cliënt is het doel. Dat lukt niet altijd maar gelukkig vaak wel.”

Het persoonlijke contact met de cliënt om een langdurige relatie op te bouwen vind ik erg belangrijk. Is er een klik. Mijn persoonlijke interesses zijn bijvoorbeeld Aziatisch eten, reizen en golfen. Aan het lezen van een goed boek kom ik te weinig toe. Nog minder tijd heb ik voor mijn grote hobby schaken.

Van cliënten hoor ik dat ze mijn snelheid van werken in combinatie met de kwaliteit van dienstverlening op prijs stellen. Dat heb ik daarom hoog in het vaandel staan.

Sinds 1 oktober 2016 ben verbonden aan Stad Advocaten. Binnen het kantoor voer ik mijn eigen praktijk als advocaat arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Tot 1 oktober heb ik gedurende een lange tijd als advocaat gewerkt en was ik partner bij Damsté advocaten – notarissen te Enschede. Bij Stad Advocaten zit ik echter helemaal op mijn plek.

mr. Astrid Riemslag is advocaat bij Stad Advocaten.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1532 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten.