mr. Maurice Stassen

mr. Maurice Stassen

Linssen CS Advocaten

Tilburg

Over de advocaat

Maurice Stassen (1968) studeerde strafrecht aan de Universiteit Maastricht en is in 1994 gaan werken bij Linssen cs Advocaten te Tilburg. In 1997 is hij tot advocaat beëdigd. Maurice doet de meest uiteenlopende strafzaken, waarbij het belang van cliënt altijd voorop staat. Hij geeft cliënten een podium in de rechtszaal, en gaat tot het uiterste om de belangen op een correcte manier te behartigen. Van winkeldiefstal tot moord, van een verkeersongeluk tot bedrijfsongeval, van fraude tot oplichting, van hennep tot harddrugs en van rijbewijs tot verklaring van goed gedrag: op alle gebieden heeft Maurice een gedegen ervaring. Maurice heeft de specialisatieopleiding strafrecht gedaan en is daarom lid mogen worden van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten. Voorts is hij aspirant lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken. Maurice is te bereiken via het kantoortelefoonnummer, maar zeker ook via zijn mobiele nummer of mail. Hij staat u graag vrijblijvend en kosteloos te woord tijdens een eerste inventariserend gesprek.mr. Maurice Stassen is advocaat bij Linssen CS Advocaten in Tilburg en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.