mr. Hannah Sluis

mr. Hannah Sluis

Loos & Boukema Advocaten

Amsterdam

Over de advocaat

Hannah Sluis is sinds 2008 advocaat. Zij heeft ruime ervaring in het arbeidsrecht. In 2017 heeft zij met succes de specialisatieopleiding arbeidsrecht van Magna Charta bij de Academie voor de rechtspraktijk afgerond. Zij staat zowel werkgevers als werknemers bij in allerhande arbeidsrecht kwesties, waaronder reorganisaties, ontslag, arbeidscontracten, zieke werknemers enzovoort. Naast het arbeidsrecht doet zij ook algemeen verbintenissenrecht, waarbij u onder meer kunt denken aan geschillen over de naleving of interpretatie van overeenkomsten. Haar klanten zijn veel ondernemers uit het MKB en particulieren. In 2013 richtte zij samen met Koen van den Berg het kantoor Sluis van den Berg advocaten op. Per 1 juli 2020 is Sluis van den Berg advocaten samen gegaan met Loos en Boukema advocaten. Neem gerust vrijblijvend contact met Hannah Sluis op voor een kennismakingsgesprek.

Talen: Nederlands, Engelsmr. Hannah Sluis is advocaat bij Loos & Boukema Advocaten in Amsterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 294 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 294 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.