mr. Monique Gerson

mr. Monique Gerson

Loos & Boukema Advocaten

Amsterdam

Over de advocaat

Mr. Monique Gerson is sinds 2002 werkzaam als advocaat in Amsterdam. Ze is een gedreven advocaat en vindt het belangrijk dat cliënten weten wat zij aan haar hebben. Ze is doelgericht, duidelijk in haar communicatie en de procesmogelijkheden. Vechten waar nodig en schikken indien mogelijk. Zij is gespecialiseerd in personen- en familierecht en strafrechtzaken. Binnen het personen- en familierecht behandelt zij zaken zoals echtscheidingen, ontbindingen van een geregistreed partnerschap, kinder- en partneralimentatie zaken, stelt convenanten en ouderschapsplannen op en behandelt ook uithuisplaatsingen, ondertoezichtstellingen van minderjarige kinderen alsook gezag beëindigende maatregelen.

Mr. Gerson is gespecialiseerd in strafrecht en is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten. Zij heeft ruime ervaring in zaken betreffende: zeden, geweld (waaronder moord/doodslag), heling, diefstal, bedreiging, fraude, vernielingen, drugs, wapens en overtredingen van de Wegenverkeerswet, waaronder rijbewijs zaken. Zij is snel inzetbaar op grote zaken en draait haar hand niet om voor “kleine” zaken. U kunt altijd een beroep op haar doen en zij is waar nodig 24/7 bereikbaar.mr. Monique Gerson is advocaat bij Loos & Boukema Advocaten in Amsterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 295 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 295 advocaten en meer dan 128 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.