Maartje Schaap Strafrechtadvocaten Groningen

Maartje Schaap Strafrechtadvocaten

Groningen

Over het kantoor

Het kantoor kent een landelijke praktijk, dat betekent dat in het gehele land cliënten worden bijgestaan.

Er is deskundigheid op meerdere rechtsgebieden binnen het strafrecht. Op al deze gebieden kan rechtsbijstand worden verleend. Bijvoorbeeld mishandeling, diefstal, drugs, rijden onder invloed, moord/doodslag en zedenzaken. Er is ook expertise aanwezig op specialistische gebieden zoals ontnemingszaken, milieudelicten, de TBS praktijk, het jeugdrecht en economische delicten

U kunt dit kantoor aan de Nieuwe Boteringestraat 5 in Groningen inschakelen om u te adviseren en bij te staan tijdens het gehele strafproces en om de werkwijze van politie en justitie te controleren. Indien mogelijk wordt geprobeerd het OM te bewegen om over te gaan tot een sepot of af te zien van verdere strafvervolging.

De strafrechtspecialisten staan cliënten zowel op toegevoegde basis (pro deo) als betalend bij. Om in aanmerking te komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand kunt u terecht bij de Raad voor Rechtsbijstand. Afhankelijk van uw inkomen betaalt u een eigen bijdrage. Informeer bij uw eerste gesprek naar de mogelijkheden van overheidshulp bij het financieren van de advocaatkosten.

Maartje Schaap Strafrechtadvocaten helpt u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en een sterke verdediging. Neem contact op voor een kosteloos beoordelingsgesprek.
Maartje Schaap Strafrechtadvocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.