Meester in Verbinding Ede

Meester in Verbinding

Ede

Over het kantoor

Soms komt er een situatie op je pad, waar je niet om hebt gevraagd. Je wordt ziek, krijgt een conflict met je leidinggevende, wordt ontslagen of wordt beschuldigd van iets wat je niet hebt gedaan. Aan die omstandigheden kun je niets veranderen. Waar je wél invloed op hebt, is hoe je hiermee omgaat. Bij Meester in Verbinding helpen wij jou op effectieve, professionele en persoonlijke wijze naar de beste oplossing voor jouw probleem.

Wij geloven dat het beste resultaat alleen bereikt kan worden door oog voor jou te hebben. Wij vragen door naar wie jij bent en wat jouw drijfveren, wensen en behoeftes zijn. Zo begeleiden en ondersteunen wij jou naar de meest optimale uitkomst voor jóú.

Onze experts in arbeidsrecht staan voor kracht, kwaliteit en korte lijnen. Jouw advocaat is altijd goed bereikbaar (ook via WhatsApp), reageert snel, is eerlijk en duidelijk. Ook over de kosten. Bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wist je dat cliënten Meester in Verbinding gemiddeld beoordelen met een 9,8? Neem direct contact op voor meer informatie. Het intakegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.


Meester in Verbinding is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 291 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 291 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.