mr. Maxime de Coninck

mr. Maxime de Coninck

Meester in Verbinding

Ede

Over de advocaat

Sinds mijn beëdiging in 2016 is het mijn missie cliënten op effectieve, professionele en persoonlijke wijze te helpen naar de oplossing voor hun problemen.

Als expert in arbeidsrecht ben je bij mij verzekerd van hoogwaardige en kwalitatieve dienstverlening. Daarnaast ben ik erg betrokken. Ik geloof dat het beste resultaat alleen bereikt kan worden door oog te hebben voor wie jij bent. Ik vraag door naar jouw achtergrond, drijfveren, wensen en behoeftes. Zo begeleid en ondersteun ik jou naar de meest optimale uitkomst voor jóú.

Cliënten waarderen mijn eerlijkheid, persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid. Ik ben goed en makkelijk bereikbaar (ook via WhatsApp) én ik ben transparant. Als de kosten hoger zullen zijn dan de (verwachte) opbrengsten, zeg ik dat ook. Omdat ik jou wérkelijk verder wil helpen.

Wist je dat cliënten mijn dienstverlening gemiddeld beoordelen met een 9,8?

Neem direct contact op voor meer informatie. Het intakegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.mr. Maxime de Coninck is advocaat bij Meester in Verbinding in Ede en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 295 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 295 advocaten en meer dan 128 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.