Meester Leonie Strafrechtadvocatuur Eindhoven

Meester Leonie Strafrechtadvocatuur

Eindhoven

Over het kantoor

Meester Leonie Strafrechtadvocatuur is een jong kantoor dat zich uitsluitend bezighoudt met strafzaken. Leonie van der Grinten is vier jaar werkzaam geweest bij een gerenommeerd kantoor in Eindhoven, waarna zij in 2018 haar eigen kantoor heeft gestart. In september 2021 is Kim Elema toegetreden tot het kantoor, waarna Ymanuel Hurkmans in 2023 is gevolgd.

Leonie, Kim en Ymanuel hebben ruime ervaring in alle facetten van het strafrecht.

Zij staan door heel Nederland cliënten bij die verdacht worden van moord, doodslag, diefstal, geweldszaken, drugsdelicten, deelname aan een criminele organisatie, bedreiging, zedendelicten, belediging, etc.

Klik voor meer informatie over de advocaten op de profielen hieronder.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Meester Leonie Strafrechtadvocatuur is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 328 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 328 advocaten en meer dan 159 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.