mr. Kim Elema

mr. Kim Elema

Meester Leonie Strafrechtadvocatuur

Eindhoven

Over de advocaat

Kim heeft haar studie rechten in 2018 voltooid aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar studie heeft zij stage gelopen bij zowel het gerenommeerde strafrechtkantoor Anker & Anker Advocaten als het gerenommeerde strafrechtkantoor Spong Advocaten. Ook heeft zij stage gelopen bij het Openbaar Ministerie.

Daarnaast heeft zij reeds gedurende haar studie 3,5 jaar praktijkervaring opgedaan als buitengriffier bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, zowel ter zitting als bij getuigenverhoren bij de raadsheer-commissaris.

Na haar afstuderen is Kim aan de slag gegaan als (senior) juridisch medewerker bij het gerechtshof Den Haag, waar zij uiteindelijk twee jaar heeft gewerkt. Onder meer heeft Kim gewerkt voor de zogenaamde ‘megakamer’, waar zij werkte aan grote bekende strafzaken in Nederland.

In 2020 heeft Kim de overstap gemaakt naar de advocatuur. Kim is een jaar in dienst geweest bij een gerenommeerd strafrechtkantoor in Den Bosch, waarna zij op 6 september 2021 het team van Meester Leonie Strafrechtadvocatuur is komen versterken.

Kim is doortastend, scherp, en zeer intelligent. Haar ervaring in de rechtspraak maakt dat zij weet hoe rechters werken en denken. Deze kennis is direct toepasbaar in haar werk als advocaat.

Kim spreekt vloeiend Nederlands en Engels.mr. Kim Elema is advocaat bij Meester Leonie Strafrechtadvocatuur in Eindhoven en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 336 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 336 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.