mr. Ymanuel Hurkmans

mr. Ymanuel Hurkmans

Meester Leonie Strafrechtadvocatuur

Eindhoven

Over de advocaat

Ymanuel heeft zijn studie rechten in 2023 voltooid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Gedurende zijn studie heeft hij twee maanden stage gelopen bij een bekend strafrechtkantoor in Venlo, waarna hij gedurende anderhalf jaar naast zijn studie werkzaam is geweest bij de Rechtswinkel te Best.

Daarna is Ymanuel, wederom naast zijn studie, voor bijna twee jaar aan de slag gegaan als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor in Waalwijk, waarna hij gedurende het afronden van zijn master voor drie dagen in de week als juridisch medewerker heeft gewerkt bij een bekend strafrechtkantoor in Den Bosch.

In april 2023 is Ymanuel van start gegaan als juridisch medewerker bij Meester Leonie Strafrechtadvocatuur, waar hij in mei 2023 is beëdigd als advocaat.

Door zijn eerdere werkervaring heeft Ymanuel een vliegende start gemaakt in zijn carrière als advocaat. Ymanuel is ambitieus, toegankelijk en werkt uitstekend onder druk.

Ymanuel spreekt vloeiend Nederlands en Engels.mr. Ymanuel Hurkmans is advocaat bij Meester Leonie Strafrechtadvocatuur in Eindhoven en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.