Meeuwsen Van den Pol advocaten Gorinchem

Meeuwsen Van den Pol advocaten

Gorinchem

Over het kantoor

Meeuwsen van den Pol Advocaten is gevestigd in Gorinchem aan de Einsteinstraat 11b en snel en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A15 (afslag Gorinchem-Oost).

Het kantoor staat zowel zakelijke als particuliere cliënten bij uit heel Nederland. Meeuwsen van den Pol Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk kantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk. De advocaten van Meeuwsen van den Pol Advocaten zijn kundig, betrokken en hebben een praktische benadering. Het streven is om, in het belang van cliënten, geschillen zoveel mogelijk in overleg te regelen. Daarentegen gaan de advocaten procedures zeker niet uit de weg; echter in alle gevallen dienen de kosten op te wegen tegen de baten. Wat kunnen cliënten onder meer van de advocaten van Meeuwsen van den Pol Advocaten verwachten?
 • Kundig advies en rechtsbijstand;
 • Een advocaat als sparringspartner;
 • Een advocaat die meedenkt en tegelijkertijd kritisch is richting de cliënt;
 • Een advocaat die gemakkelijk benaderbaar is;
 • Transparantie omtrent kosten en haalbaarheid.
Meeuwsen van den Pol Advocaten hecht er veel waarde aan een vaste juridische partner te worden voor al haar cliënten. In een dergelijke relatie zal door beiden moeten worden geïnvesteerd. Dit betekent onder andere voor de advocaat dat hij niet iedere vraag direct zal doorbelasten. De tarieven van Meeuwsen van den Pol Advocaten zijn scherp en reëel. Particuliere cliënten worden zowel op betalende basis, alsmede op basis van gefinancierde rechtshulp bijgestaan. Zaken die zich daarvoor lenen, kunnen ook op basis van een fixed fee worden behandeld. Op resultaat gebaseerde prijsafspraken zijn mogelijk, voor zover de gedragsregels dit toestaan; dit alles in overleg met de behandelend advocaat. Meeuwsen van den Pol Advocaten hoopt graag snel met u kennis te maken!


Meeuwsen Van den Pol advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.