Mr. S. (Sjoerd) Meeuwsen

Mr. S. (Sjoerd) Meeuwsen

Meeuwsen Van den Pol advocaten

Gorinchem

Over de advocaat

Mr. Sjoerd Meeuwsen is sinds 1998 advocaat, hij werkt in Gorinchem. Kenmerkend aan hem is dat hij gemakkelijk benaderbaar is en hij maakt geschillen en problemen niet groter of moeilijker dan ze al zijn. Hij staat voor een praktische benadering en geeft helder en eerlijk advies

Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf zijn bij advocaat Sjoerd Meeuwsen aan het goede adres: hij adviseert ze en staat ze bij in procedures. Hij staat ondernemers onder andere bij als er geschillen zijn over de inhoud van een contract, bij de beoordelingen van contracten, arbeidsrecht en incassozaken. 

Hij is een gedreven advocaat die op zoek gaat naar een goede, en soms ook creatieve, oplossing voor het geschil. Hij streeft ernaar om streven ernaar zaken zoveel mogelijk in goede harmonie te regelen, maar hij gaat procedures niet uit de weg. Advocaat Meeuwen overlegt met zijn cliënt voordat hij actie onderneemt.  

Wilt u dat advocaat Sjoerd Meeuwsen uw belangen behartigt? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.Mr. S. (Sjoerd) Meeuwsen is advocaat bij Meeuwsen Van den Pol advocaten in Gorinchem en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.