Mr. S. (Sjoerd) Meeuwsen

Mr. S. (Sjoerd) Meeuwsen

Meeuwsen Van den Pol advocaten

Gorinchem

Over de advocaat

Sjoerd Meeuwsen is sinds januari 1998 werkzaam als advocaat. Hij is ooit afgestudeerd als kandidaat-notaris, maar heeft al snel gekozen voor de advocatuur. Sjoerd Meeuwsen is gemakkelijk benaderbaar en maakt de geschillen en problemen niet groter en moeilijker dan die al zijn. Hij staat voor een praktische benadering en voor een helder en eerlijk advies.

Zowel zakelijke als particuliere cliënten worden door hem bijgestaan. Voor de zakelijke cliënten voert Sjoerd Meeuwsen een algemene praktijk, waarin hij ondernemers vanuit het midden- en kleinbedrijf adviseert en bijstaat in procedures. Hierbij moet onder meer gedacht worden aan verbintenisrechtelijke geschillen, beoordelingen van contracten, arbeidsrecht en incassozaken.

De link met het notariaat heeft hij niet verloren. Particulieren worden namelijk voornamelijk bijgestaan op het gebied van erfrecht. Sjoerd Meeuwsen is als gespecialiseerd erfrechtadvocaat aangesloten bij de Vereniging van Erfrechtadvocaten (VEAN).Mr. S. (Sjoerd) Meeuwsen is advocaat bij Meeuwsen Van den Pol advocaten in Gorinchem.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.