• 7 dagen per week bereikbaar
  • De best passende juridische oplossing
  • Ruim 260 ervaren advocaten
  • Garantie voor service en kwaliteit

Locatie

Hendrikx Advocaten

Industrieweg 23

3641 RK Mijdrecht

Nederland

Route
Bericht sturen

Hendrikx Advocaten

Industrieweg 23

3641 RK Mijdrecht

Uurtarieven

€ 120, 00

Advocaat

€ 170, 00

Ervaren advocaat

€ 220, 00

Specialist

Het te hanteren tarief wordt bepaald op basis van de inhoud van de zaak en de persoonlijke wensen van de cliënt. Per situatie wordt beoordeeld welke juridische dienstverlener qua kennis en ervaring het beste past en welk uurtarief van toepassing is op uw situatie.

Hendrikx Advocaten

Mijdrecht

Omnius uurtarief

€ , 00

Hendrikx Advocaten

Industrieweg 23

3641 RK mijdrecht

Bericht sturen

Over het kantoor

 

Hendrikx Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor dat deelneemt aan het Omnius Advocatennetwerk. Op het kantoor zijn thans drie advocaten en drie juridisch medewerkers werkzaam.

Specialisaties / rechtsgebieden

Toon alle specialisaties

Wij hebben een jarenlange ervaring met het verlenen van juridische diensten. Mede door de omvang van ons kantoor, hebben onze advocaten zich gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Dit is onontbeerlijk in een tijd waarin de maatschappij steeds meer juridiseert.

Enthousiaste specialisten

Wij hebben enthousiaste specialisten die zowel ondernemers als particulieren adviseren en bijstaan. Wij ondersteunen zakelijke cliënten uit het midden- en kleinbedrijf bij problemen die vrijwel elke ondernemer bekend voor zullen komen. Gedacht moet worden aan contractuele geschillen (bijvoorbeeld wanprestatie bij de nakoming van overeenkomsten en niet-betalende opdrachtgevers), arbeidsrechtelijke kwesties (bijvoorbeeld ontslag van disfunctionerende werknemers of wegens bedrijfseconomische omstandigheden) en tot slot geschillen op het terrein van het huurrecht (bijvoorbeeld problemen ten aanzien van de beëindiging van bedrijfshuurruimte).

Particulieren

Particulieren kunnen bij ons kantoor terecht voor advies en bijstand op het terrein van het familierecht (echtscheiding, alimentatie, omgangsregelingen), arbeidsrecht, waaronder begrepen het sociaal zekerheidsrecht (WW, WIA, ZW) en het huurrecht (bijvoorbeeld problemen ten aanzien van de huur van woonruimte). Ook hebben wij specialisten in huis op het gebied van het strafrecht, jeugdrecht (uithuisplaatsing en ondertoezichtstelling) en schuldsanering (WSNP).

 

Onderwijsrecht
Een bijzonder specialisme van ons kantoor is het onderwijsrecht in de breedste zin des woords. Twee van onze advocaten hebben zich op dit gebied gespecialiseerd en hebben inmiddels een gerenommeerde naam opgebouwd. Ons kantoor heeft een jarenlange ervaring met het adviseren van en procederen namens schoolbesturen. Het gaat om schoolbesturen in zowel het openbaar als het bijzonder primair onderwijs en om schoolbesturen in het voortgezet onderwijs. Onze bijstand richt zich op arbeids- en ambtenarenrechtelijke aangelegenheden, procedures met betrekking tot toelating van leerlingen, aansprakelijkheidskwesties en medezeggenschapsgeschillen. Naast schoolbesturen staan wij ook de overige participanten binnen het onderwijsbestel bij. Denk hierbij aan individuele leerkrachten, directieleden, ouders en medezeggenschapsraden.

 

Eerste gesprek is kosteloos
Ons kantoor hanteert een transparante werkwijze en heeft een no-nonsense aanpak. Het eerste gesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek inventariseren wij of wij iets en zo ja wat wij voor u kunnen betekenen. Het gesprek is volstrekt vrijblijvend. Indien u besluit om van onze diensten gebruik te maken, zullen wij in dit gesprek met u de voorwaarden bespreken en de verdere gang van zaken van de te verlenen bijstand.

 

Voor onze werkzaamheden rekenen wij een uurtarief van € 170,00 ex BTW. Ons kantoor brengt geen kantoorkosten in rekening. In voorkomende gevallen, afhankelijk van de soort zaak, zijn wij desgewenst ook bereid om met u een vaste, gefixeerde prijs af te spreken voor de behandeling van de gehele zaak, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Afhankelijk van de zaak staan wij particulieren ook bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

Hendrikx Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk.

De advocaten in dit kantoor

mr. Patricia Speijer
Mijdrecht
Hendrikx Advocaten
Specialisaties o.a:
Alimentatie
Echtscheiding
€ 170, 00
Volledig profiel
mr. Michelle Roobeek
Mijdrecht
Hendrikx Advocaten
Specialisaties o.a:
Alimentatie
Erfrecht
Echtscheiding
€ 170, 00
Volledig profiel
mr. Bernice Nonnekes
Mijdrecht
Hendrikx Advocaten
Specialisaties o.a:
Contractenrecht
Arbeidsrecht
€ 170, 00
Volledig profiel
mr. Rob Hendrikx
Mijdrecht
Hendrikx Advocaten
Specialisaties o.a:
Vastgoedrecht
Alimentatie
Ambtenarenrecht
€ 170, 00
Volledig profiel

Blogartikelen van dit advocatenkantoor

Meest recent

Concurrentiebeding

03.02.2017
Arbeidsrecht
Sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) in 2015 zijn de regels rondom een concurrentiebeding behoorlijk veranderd. In de afgelopen twee jaar zijn er verschillende rechtszaken geweest rondom de geldigheid van een..
Lees verder

Hoe werkt Omnius?

Stap 1: Leg uw probleem voor
Leg uw probleem voor aan de juristen van de Omnius Intakebalie. Per mail, Whatsapp of via 088 – 629 00 29. De Omnius intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.
Stap 2: Uw aanvraag wordt geanalyseerd
De juristen van de intakebalie geven u een eerstelijns advies en helpen u bij het kiezen van de juiste juridische oplossing. Zo nodig helpen zij u bij het selecteren van de juiste advocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag..
Stap 3: Contact met de juiste advocaat
De advocaat neemt in principe dezelfde dag nog contact met u op. Tijdens dit telefoongesprek met de advocaat worden de vervolgstappen en de te maken kosten besproken. Komt u hier samen uit, dan zal de advocaat met uw zaak aan de slag gaan.
Bel met de intakebalie
088 - 374 79 17
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 44 70 67 12

Stel vrijblijvend uw vraag

Met het invullen van ons formulier stemt u in met onze beperking van aansprakelijkheid en ons privacy statement
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en verzonden via SSL.

Waarom Omnius?

Waarom Omnius?

Omnius is een formule voor juridische diensten voor particulieren en ondernemers die een combinatie van kwaliteit, service en helderheid wensen.

Omnius biedt als eerste en enige in Nederland trapsgewijze juridische dienstverlening aan waardoor altijd de juiste, best passende en meest kostenefficiënte juridische oplossing kan worden gekozen.

Omnius heeft met 50 deelnemende zelfstandige advocatenkantoren en ruim 350 ervaren, vakkundige en onafhankelijke advocaten, het grootste advocatennetwerk van Nederland waarin alle advocaten worden samengebracht in de Omnius-formule waardoor kwaliteit en service worden gewaarborgd.

Alle advocaten zijn gebonden aan het Omnius keurmerk voor klanttevredenheid.

  • Omdat het ook anders kan!
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Omnius Keurmerk
  • Trapsgewijze juridische hulp
  • Overal in Nederland
  • Als beste beoordeeld
Locaties kantoren: Mijdrecht,

Omnius is het grootste kwaliteitsnetwerk van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren.
Omnius is een initiatief van OmniLegal. Wij hechten veel waarde aan geheimhouding en privacy.
Meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid. Copyright © 2012 - 2017 OmniLegal B.V.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten