mr. Yvette Seen

mr. Yvette Seen

Molenaar & Hermes Advocaten en Mediators

Noord-Scharwoude

Over de advocaat

Mr. Y.A.R. (Yvette) Seen is advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in het Personen en Familierecht. Zij is lid van de vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators en kan u bijstaan als advocaat maar ook als mediator. Yvette behandelt zowel echtscheidingen, alimentatiezaken, gezagkwesties maar ook Jeugdrechtzaken zoals ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

In familiezaken benadrukt Yvette altijd het belang om in overleg met elkaar tot overeenstemming te komen, ook als zij u als advocaat bijstaat. Yvette zal in dat kader altijd aansturen op een vier gesprek (een gesprek tussen de ex partners en hun beider advocaten) voordat de gang naar de rechter zal worden ingezet, tenzij een gesprek niet mogelijk is of te lang op zich laten wachten. Zelfs als een procedure is ingezet staat Yvette nog open voor overleg, zeker als dit in het belang van de kinderen is. Yvette laat echter niet over zich heen lopen en vecht voor de belangen van haar cliënt. Nu zij een gedegen kennis heeft van het familierecht kan zij van tevoren goed inschatten wat wel en niet haalbaar is en bespreekt dit ook met haar cliënten, zodat zij samen een strategie kunnen bepalen om de gewenste uitkomst te bereiken.

Naast het Personen en Familierecht houdt Yvette zich bezig met arbeidszaken. Zo staat Yvette u bij in loonvorderingen en ontslagzaken. Of u nu ontslagen bent op staande voet of u een vaststellingsovereenkomst is aangeboden ter beëindiging van uw contract, Yvette kan u adviseren en bijstaan. De kosten van rechtsbijstand probeert zij ook altijd vergoed te krijgen bij uw werkgever.mr. Yvette Seen is advocaat bij Molenaar & Hermes Advocaten en Mediators in Noord-Scharwoude en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 190 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 190 advocaten en meer dan 62 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.