mr. Bert Staring

mr. Bert Staring

mr. A.H. Staring Strafrechtadvocaat

Arnhem

Over de advocaat

Mr. A.H. Staring voert zijn praktijk vanuit een vijftal kernwaarden. Te weten:

 • Onafhankelijkheid
 • Partijdigheid
 • Deskundigheid
 • Integriteit
 • Vertrouwelijkheid

Mr. Staring dient enkel en alleen uw belang, waarbij hij altijd de regie heeft in de behartiging van uw belangen. Hij werkt volledig samen met u om te komen tot een zo goed mogelijk resultaat. Mr. Staring heeft zich gespecialiseerd in het strafrecht. Hij heeft in de loop der jaren de meest uiteenlopende strafzaken behandeld. Mr. Staring weigert geen zaken op grond van de aard of de ernst van het feit en hij staat zowel natuurlijke personen als rechtspersonen bij. U mag erop rekenen dat uw zaak op een deskundige en integere manier wordt behandeld. Jaarlijks houdt mr. Staring zijn kennis op een goed niveau. In het geval in uw zaak vraagstukken spelen die buiten zijn specialisme vallen, worden er andere deskundigen ingeschakeld.mr. Bert Staring is advocaat bij mr. A.H. Staring Strafrechtadvocaat in Arnhem en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.