mr. N. (Nico) Bouwman

mr. N. (Nico) Bouwman

NICO Advocatuur

Staphorst

Over de advocaat

Mr. Nico Bouwman werkt sinds 2012 in de advocatuur, hij werkt in StaphorstHij is een enthousiaste, vasthoudende en nuchtere advocaat. Hij komt van het platteland en hij staat met beide benen op de grond.

Advocaat Nico Bouwman staat ondernemers in de agrarische sector en het MBK bij. Vanwege zijn jeugd op een boerderij weet hij waar hij over praat. Hij adviseert en procedeert onder meer over mest, pacht, bedrijfsoverdracht en NVWA-controles.

Naast zijn ervaring met het agrarisch recht, heeft hij ook kennis over onder andere overeenkomsten, gebreken, contractbreuk en vennootschappen. Hij stelt contracten en algemene voorwaarden op voor DGA’s, aannemers in de bouw, groothandels en dienstverleners. Ook voert hij procedures namens ondernemers.

Advocaat Bouwman onderscheidt zich door zijn persoonlijke, informele en laagdrempelige contact. Ook buiten kantooruren is hij goed bereikbaar. Als zelfstandig ondernemer weet hij als geen ander waar ondernemers tegenaan lopen. Hij biedt de cliënt duidelijkheid door aan te geven wat de juridische aspecten van de zaak zijn, maar ook door aan te geven wat echt verstandig is om te doen.

Wilt u duidelijkheid over uw zakelijke geschil of wilt u advocaat Nico Bouwman inschakelen? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.mr. N. (Nico) Bouwman is advocaat bij NICO Advocatuur in Staphorst en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 325 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 325 advocaten en meer dan 130 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.