Van As Advocaten

Van As Advocaten

Nieuwegein

Over het kantoor

Van As Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor dat al ruim 40 jaar bestaat. Vanuit onze vestigingen in Nieuwegein, Vianen, Den Bosch en Uden staan wij met zo’n 20 advocaten en 10 para-legals paraat voor vrijwel al uw juridische kwesties.

Onze cliënten bestaan voornamelijk uit ondernemers, instellingen en particulieren die wij van dienst zijn op een groot aantal rechtsgebieden. Doordat wij lid zijn van een internationaal advocatennetwerk, helpen wij ook Nederlandse cliënten met juridische kwesties in het buitenland en buitenlandse cliënten met juridische kwesties in Nederland.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door de drie B’s: Bereikbaar, Betrouwbaar en Betaalbaar.

We zijn bereikbaar voor onze cliënten wanneer ze ons nodig hebben. Indien we een keer onverhoopt niet bereikbaar zijn, bellen wij dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag terug. Daarbij spreken en schrijven we begrijpelijke taal.

We zijn betrouwbaar in onze dienstverlening. Wij streven niet alleen naar kwaliteit, maar ook naar een open en eerlijke advisering. Wij beloven geen gouden bergen, maar kijken altijd naar de kansen en de risico’s. Daarbij geldt dat een afspraak altijd afspraak is, zodat u weet waar wij voor staan.

Bij dit alles hanteren we scherpe tarieven. Hierbij kunt u kiezen voor een uurtarief, fixed fee of zelfs een gedeeltelijke resultaatsafhankelijke beloning.

Van As Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk .

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.