mr. J.E.S. (Joël) Dolmans

mr. J.E.S. (Joël) Dolmans

Van As Advocaten

Over de advocaat

Mr. J.E.S. Dolmans (Joël) werd op 13 april 2010 beëdigd als advocaat en is sindsdien ruim zes jaar werkzaam geweest op een gerenommeerd advocatenkantoor in Het Gooi. Per 1 september 2016 heeft Joël zich aangesloten bij Van As Advocaten en houdt hij zich als huisadvocaat enthousiast bezig met het recht. In dat kader voert Joël een algemene civiele (proces)praktijk met bijzondere aandacht voor het arbeidsrecht, sportrecht, evenementenrecht, huurrecht, en ondernemingsrecht. Joël heeft aan de Grotius Academie de specialisatieopleiding Arbeidsrecht gevolgd en behandelt naast zijn werk als huisadvocaat diverse (specialistische) arbeidsrechtelijke kwesties. Hij schaart zowel werkgevers als werknemers onder zijn cliënten.

Joël is jarenlang voorzitter geweest van de Gooische Advocaten Vereniging (G.A.V.). Hij is daarnaast lid van de ‘Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland’ (‘VAAN’), de ‘Vereniging voor ‘Arbeidsrecht Advocaten Midden Nederland’ (‘VAAMN’) en van de ‘Vereniging voor Sport & Recht’. Joël geeft regelmatig lezingen en cursussen op het gebied van arbeidsrecht en verzorgt jaarlijks enkele gastcolleges in het kader van de studie ‘HRM-management’ voor studenten van de Hoge School van Utrecht. Daarnaast is Joël als docent verbonden aan de opleiding ‘Master in Event Management’ (‘MIEM’).

Cliënten waarderen Joël om zijn deskundigheid en betrokkenheid. Verder wordt hij gezien als betrouwbaar, informeel, vakkundig en professioneel.

mr. J.E.S. (Joël) Dolmans is advocaat bij Van As Advocaten.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.