mr. E.H. (Eerde) de Vries

mr. E.H. (Eerde) de Vries

Omny de Vries Advocaten

Wolvega

Over de advocaat

Uw wegwijzer in het juridisch doolhof

Sinds 1983 is Eerde de Vries advocaat in Wolvega. Honkvast en daardoor goed ingeburgerd in de plaatselijke samenleving. Door de jaren heen is hij zich vooral gaan toeleggen op de advisering van zakelijke klanten. Steeds minder vanuit een soort dokter-patiënt verhouding, en steeds meer als een gelijkwaardige gesprekspartner van de ondernemer.

Brainstormend en klankbordend een oplossing zoekend, zo werkt Eerde graag. De ondernemer weet meer van ondernemen, hij weet meer van de juridische aspecten rondom het ondernemen. Nog iedere dag leert hij van zijn klanten. Dat maakt zijn werk zo leuk en altijd weer verrassend. Met veel klanten heeft hij een vertrouwensrelatie opgebouwd en is hij de ‘huisadvocaat’ geworden.

Toch beperkt Eerde de Vries zich niet tot de zakelijke markt. Met evenveel passie en betrokkenheid staat hij particulieren bij die verstrikt zijn geraakt in het juridisch woud, een arbeidsgeschil hebben, in financiële problemen zijn geraakt of gewoon een grensconflict hebben met hun buren. Ook dan is een vertrouwelijke, persoonlijke relatie belangrijk.

Steeds staat het belang van de klant voorop. Dat begint met de vragen: “Is de klant bij mij bij het goede adres?” “Heb ik de expertise in huis die hier nodig is?” Gelukkig is dat bij Eerde vaak het geval en zo niet dan huurt hij die in overleg met de klant in of verwijst hij de klant naar een deskundiger collega en soms zelf naar een andere discipline. Uiteindelijk moet de klant goed geholpen worden. Natuurlijk zorgt Eerde er ook voor zelf steeds te blijven leren en bij te blijven. Dat doet hij onder andere door middel van zijn nevenfuncties, met verplichte cursussen en ook als faillissementscurator doet Eerde de Vries veel ervaringen op waar zijn cliënten van kunnen meeprofiteren.

Talen: Nederlands, Engelsmr. E.H. (Eerde) de Vries is advocaat bij Omny de Vries Advocaten in Wolvega en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 262 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 262 advocaten en meer dan 103 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.