mr. R.J. (Ronald) de Nekker

mr. R.J. (Ronald) de Nekker

Omny de Vries Advocaten

Wolvega

Over de advocaat

Een advocaat die hard werkt, de juiste mentaliteit bezit, oplossingsgericht denkt en een sterke affiniteit heeft met de agrarische sector, zo is Ronald het beste te omschrijven.

Ronald is sinds 1 augustus 2017 verbonden als advocaat aan Omny De Vries Advocaten. Zijn cliëntenkring bestaat naast particulieren veelal uit agrarische ondernemers. De kennis en ervaringen vanuit de agrarische wereld maken Ronald dan ook een volwaardig gesprekspartner op het gebied van agrarisch recht.

Agrarisch (bestuurs-)recht

Ronald houdt zich voornamelijk bezig met agrarische geschillen. Hieronder vallen onder meer bezwaarschriften en beroepsprocedures tegen de overheid, waaronder bestuurlijke boetes en randvoorwaardenkortingen en kwesties inzake pachtzaken en maatschapsgeschillen.

Algemeen civiel

Naast werkzaamheden op het agrarische vlak houdt Ronald zich ook bezig met het huurrecht, arbeidsrecht en het algemeen civiele recht. Hierbij staat hij vele cliënten bij met uiteenlopende juridische geschillen. Hierbij kan worden gedacht aan vaststellingsovereenkomsten, de beëindiging van een arbeidsovereenkomst en huurgeschillen.

Talen: Nederlands, Engelsmr. R.J. (Ronald) de Nekker is advocaat bij Omny de Vries Advocaten in Wolvega en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 240 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 240 advocaten en meer dan 90 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.