mr. Sanny Jurkovich

mr. Sanny Jurkovich

Oosterwijk c.s.

Amsterdam

Over de advocaat

Sanny Jurkovich is advocaat sinds 2013. Zij begeleidt particulieren en (kleine) ondernemers in zaken die onder meer betrekking hebben op kinder- en partneralimentatie, echtscheiding, gezag en omgang. Zaken waarin internationale aspecten spelen hebben haar bijzondere belangstelling. Verder staat zij particulieren en ondernemers bij die vragen hebben over het arbeidsrecht (denk aan ontslag, begeleiding rondom ziekte, transitievergoedingen e.d.).

Sanny zoekt graag naar creatieve oplossingen in nauw overleg met de cliënt en met de wederpartij om zo procedures bij de rechtbank zo veel mogelijk te voorkomen. Dit omdat procederen lang duurt, kostbaar is en vaak niet de beste oplossing.

Sanny studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie werkte zij aan de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool Utrecht en als interim jurist bij verschillende bedrijven en overheidsinstanties. Om haar kennis up to date te houden, volgt zij jaarlijks vele cursussen en opleidingen. Zij spreekt en schrijft vloeiend Engels. Haar tarief is € 185 per uur.mr. Sanny Jurkovich is advocaat bij Oosterwijk c.s. in Amsterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 181 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  7.9

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 181 advocaten en meer dan 61 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.