mr. Hamide Orduseven-Semerci

mr. Hamide Orduseven-Semerci

Orduseven-Semerci Advocatuur

Rotterdam

Over de advocaat

Hamide Orduseven-Semerci is afgestudeerd in 2009 aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Al gedurende haar studie is zij werkzaam geweest in zowel de advocatuur als in het bedrijfsleven. In 2013 heeft Hamide de stap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap en is zij een juridisch advies- en incassobureau begonnen.

In 2014 heeft Hamide de overstap gemaakt naar de advocatuur. Zij heeft ruime ervaring opgedaan bij het voeren van gerechtelijke procedures op diverse rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, huurrecht, verbintenissenrecht en beslag- en executierecht.

Sinds 2021 heeft Hamide zich volledig toegelegd op het arbeidsrecht. Daarbij staat zij voornamelijk werknemers bij in diverse conflictsituaties, zoals bij ontslag of dreigend ontslag. In voorkomende gevallen staat Hamide ook werkgevers bij in arbeidsrechtelijke geschillen.

Hamide hecht veel waarde aan kwaliteit, integriteit en persoonlijke dienstverlening. Haar aanpak is persoonlijk en betrokken met oog voor verschillende gezichtspunten. Cliënten worden op een deskundige manier geadviseerd en er wordt te allen tijde gezocht naar pragmatische oplossingen. Indien nodig wordt een juridische procedure niet geschuwd.

Talen: Nederlands, Engels en Turksmr. Hamide Orduseven-Semerci is advocaat bij Orduseven-Semerci Advocatuur in Rotterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 292 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.5

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 292 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.