Su Fei Yap

Su Fei Yap

Oudezijds Advocaten

Amsterdam

Over de advocaat

Su Fei Yap is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (1987). Sinds 1988 is Su Fei werkzaam als advocaat in de civiele praktijk en zij heeft bij verschillende advocatenkantoren in Amsterdam gewerkt. In 2014 heeft zij samen met haar kantoorgenoten Karen de Bie, Colette Ficq en Siebold de Vries het kantoor Oudezijds Advocaten opgericht.

Su Fei is gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht en inmiddels heeft zij meer dan 30 jaar praktijk- en proceservaring. Hierbij adviseert zij en treedt zij op in zaken van echtscheiding, huwelijksvermogensrecht, verdeling van de gemeenschap van goederen, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en verdeling en verrekening, kinder- en partneralimentatie, gezag en omgang, als ook in andere familierechtelijke kwesties.

Su Fei is lid van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht. Naast haar advocatenpraktijk is Su Fei werkzaam als lid en reserve voorzitter van de onafhankelijke Klachtencommissie van De Jeugd- & Gezinsbeschermers (Noord-Holland).Su Fei Yap is advocaat bij Oudezijds Advocaten in Amsterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 292 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.6

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 292 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.