• 7 dagen per week bereikbaar
  • De best passende juridische oplossing
  • Ruim 260 ervaren advocaten
  • Garantie voor service en kwaliteit

Locatie

Huijzer Advocaten

Westeind 10

3351 AP Papendrecht

Nederland

Route
Bericht sturen

Huijzer Advocaten

Westeind 10

3351 AP Papendrecht

Uurtarieven

€ 120, 00

Advocaat

€ 170, 00

Ervaren advocaat

€ 220, 00

Specialist

Het te hanteren tarief wordt bepaald op basis van de inhoud van de zaak en de persoonlijke wensen van de cliënt. Per situatie wordt beoordeeld welke juridische dienstverlener qua kennis en ervaring het beste past en welk uurtarief van toepassing is op uw situatie.

Huijzer Advocaten

Papendrecht

Omnius uurtarief

€ , 00

Huijzer Advocaten

Westeind 10

3351 AP papendrecht

Bericht sturen

Over het kantoor

 

Wij staan letterlijk en figuurlijk middenin de samenleving. Wij spreken de taal van de ondernemer en weten door het benutten van meerdere invalshoeken vaak een praktische oplossing te bereiken voor uw probleem.

Specialisaties / rechtsgebieden

Huijzer Advocaten is een all-round advocatenkantoor voor ondernemingen en ondernemers. Vanuit onze juridische expertise, maar ook vanuit onze praktische ondernemersbenadering, zullen we in iedere situatie tot een voor u zo optimaal mogelijke oplossing komen. Wij adviseren, onderhandelen, bemiddelen en procederen als dat nodig is. Procederen is uiteraard geen doel op zich. Het gaat er om waar u als ondernemer het meest mee geholpen bent. Uw belang staat bij ons centraal.

 

De medewerkers van Huijzer Advocaten denken niet in onmogelijkheden, maar in mogelijkheden; niet in problemen, maar in oplossingen.

 

Voor ondernemers en ondernemingen is het recht een aparte tak van sport. U bent misschien veel liever met andere dingen binnen uw onderneming bezig. Toch verdienen juridische issues een gespecialiseerde aanpak. Wij kiezen bewust voor deze specialiteit en de juridische dienstverlening die wij u bieden is van hoge kwaliteit.

 

Wij bieden een breed scala van juridische diensten op het gebied van (o.a.) ondernemingsrecht, arbeidsrecht, incasso, contractenrecht, bouwrecht en huurrecht. Als wij u niet zelf van dienst kunnen zijn, verwijzen wij graag door naar goede gespecialiseerde advocatenkantoren.

Huijzer Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk.

De advocaten in dit kantoor

mr. Mark Huijzer
Papendrecht
Huijzer Advocaten
Specialisaties o.a:
Ondernemingsrecht
€ 220, 00
Volledig profiel

Blogartikelen van dit advocatenkantoor

Meest recent

De directie stelt zich niet aansprakelijk … (want dat doe ik wel!)

05.07.2016
Arbeidsrecht
Je ziet ze vaak hangen in sportkantines, restaurants, bioscopen of andere plaatsen waar veel publiek komt. Bordjes met de tekst: “De directie stelt zich niet aansprakelijk voor schade, vermissing, diefstal, et cetera”. Ik moet daar..
Lees verder

Hoe werkt Omnius?

Stap 1: Leg uw probleem voor
Leg uw probleem voor aan de juristen van de Omnius Intakebalie. Per mail, Whatsapp of via 088 – 629 00 29. De Omnius intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.
Stap 2: Uw aanvraag wordt geanalyseerd
De juristen van de intakebalie geven u een eerstelijns advies en helpen u bij het kiezen van de juiste juridische oplossing. Zo nodig helpen zij u bij het selecteren van de juiste advocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag..
Stap 3: Contact met de juiste advocaat
De advocaat neemt in principe dezelfde dag nog contact met u op. Tijdens dit telefoongesprek met de advocaat worden de vervolgstappen en de te maken kosten besproken. Komt u hier samen uit, dan zal de advocaat met uw zaak aan de slag gaan.
Bel met de intakebalie
088 - 374 79 17
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 44 70 67 12

Stel vrijblijvend uw vraag

Met het invullen van ons formulier stemt u in met onze beperking van aansprakelijkheid en ons privacy statement
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en verzonden via SSL.

Waarom Omnius?

Waarom Omnius?

Omnius is een formule voor juridische diensten voor particulieren en ondernemers die een combinatie van kwaliteit, service en helderheid wensen.

Omnius biedt als eerste en enige in Nederland trapsgewijze juridische dienstverlening aan waardoor altijd de juiste, best passende en meest kostenefficiënte juridische oplossing kan worden gekozen.

Omnius heeft met 50 deelnemende zelfstandige advocatenkantoren en ruim 350 ervaren, vakkundige en onafhankelijke advocaten, het grootste advocatennetwerk van Nederland waarin alle advocaten worden samengebracht in de Omnius-formule waardoor kwaliteit en service worden gewaarborgd.

Alle advocaten zijn gebonden aan het Omnius keurmerk voor klanttevredenheid.

  • Omdat het ook anders kan!
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Omnius Keurmerk
  • Trapsgewijze juridische hulp
  • Overal in Nederland
  • Als beste beoordeeld
Locaties kantoren: Papendrecht,

Omnius is het grootste kwaliteitsnetwerk van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren.
Omnius is een initiatief van OmniLegal. Wij hechten veel waarde aan geheimhouding en privacy.
Meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid. Copyright © 2012 - 2017 OmniLegal B.V.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten