Mr. Martin Hofman

Mr. Martin Hofman

Parmentier Advocaten

Haarlem

Over de advocaat

Martin Hofman is oorspronkelijk beëdigd op 25 juli 2003 en (na een carrière buiten de advocatuur) naderhand op 20 december 2017. Hij heeft na zijn studie Nederlands recht diverse andere (postacademische) opleidingen gedaan, waaronder de beroepsopleiding voor rechtsbijstandjuristen, de Postacademische Leergang Arbeidsrecht en de opleiding tot mediator. Martin spreekt zowel Nederlands als Engels.

Een rode draad in de carrière van Martin is zijn interesse in het arbeidsrecht. Dat zie je ook duidelijk terug in zijn loopbaan: Martin heeft gewerkt als juridisch medewerker bij een vakbond, op de sectie arbeidsrecht bij een grote rechtsbijstandverzekeraar, als (HR-)bedrijfsjurist, en als zelfstandig jurist en advocaat. De uitdaging voor Martin is altijd om de juiste oplossing te zoeken voor zijn cliënt, of dat nu een particulier, een MKB-ondernemer of een grootzakelijke cliënt is. Vaak lukt dat door middel van een schikking, maar als het nodig is procedeert Martin ook graag bij de rechter. Martin onderscheidt zich van andere advocaten door zijn snelheid, service en deskundigheid. Daarmee is hij een betrouwbare juridische partner, voor de korte én de lange termijn.

Martin is lid van de Vereniging voor arbeidsrecht (VVA), de Nederlandse vereniging voor onderwijsrecht (NVOR), en de Vereniging van advocaten en rechtsbijstandverleners in het onderwijs (VARO).Mr. Martin Hofman is advocaat bij Parmentier Advocaten in Haarlem en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 309 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 309 advocaten en meer dan 130 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.