Pleiter Advocatuur Amsterdam

Pleiter Advocatuur

Amsterdam

Over het kantoor

Hester Pleiter verleent bijstand in alle commune strafzaken, zoals geweldsmisdrijven, levensdelicten, vermogensdelicten, wapenbezit/handel, zedenzaken, opiumdelicten en georganiseerde criminaliteit. Ook voor zaken met betrekking tot het verkeersstrafrecht kunt u bij haar terecht. Naast de strafrechtelijke praktijk behandelt zij ook zogenoemde VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zaken. Mr. Pleiter kan u bijstaan indien uw aanvraag VOG is afgewezen of indien u een voornemen tot afwijzing VOG van Dienst Justis hebt ontvangen.

Hester Pleiter: "Uw belang staat bij mij voorop. Ik ben een betrokken en gedreven advocate en zet mij keer op keer in om het best mogelijke resultaat voor mijn cliënten te behalen." U kunt op verschillende manieren te maken krijgen met het strafrecht. Zo kunt u bijvoorbeeld worden aangehouden door de politie, maar kan het ook gebeuren dat u een uitnodiging ontvangt voor een verhoor bij de politie. Ook is het mogelijk dat u een strafbeschikking ontvangt of een oproep om te worden gehoord door de officier van justitie (om-zitting). Gelet de gevolgen die een strafrechtelijke vervolging voor u kunnen meebrengen en het ingrijpende karakter van bijvoorbeeld de inzet van dwangmiddelen is het altijd raadzaam om advies en bijstand te verlangen van een ervaren strafrechtadvocaat, ook in “kleine zaken”. Uw zaak, hoe groot of klein, is bij mij in goede handen. Neemt u gerust contact met mij op. De bijstand kan zowel op betalende basis als op toevoeging (pro deo) worden verleend.


Pleiter Advocatuur is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 304 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 304 advocaten en meer dan 125 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.