Rassers Advocaten Breda

Rassers Advocaten

Breda

Over het kantoor

Met meer dan een eeuw ervaring is Rassers een van de oudste en grootste advocatenkantoren in de regio Brabant. Onze juridische knowhow is van topniveau en we investeren er voortdurend in door middel van hoogwaardige opleidingen en moderne digitale ondersteuning. Als founding member van het advocatennetwerk TAGlaw staat Rassers daarnaast in direct contact met meer dan 10.000 advocaten in circa 90 landen, wat het kantoor een internationale uitstraling geeft.

Lonneke van Roekel, arbeidsrecht advocaat bij Rassers Advocaten, maakt arbeidsrechtelijke problematiek helder en inzichtelijk voor u zodat redelijk snel een oplossing kan worden bereikt. Mocht de advisering niet tot het gewenste resultaat leiden, dan zal onze arbeidsrecht advocaat u vakkundig bijstaan tijdens een gerechtelijke procedure. Of u nu werkgever of werknemer bent, Lonneke van Roekel adviseert en procedeert over de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen, zoals ontslag, arbeidsongeschiktheid en re-integratie, en relatie- en concurrentiebedingen.
Rassers Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.