Lonneke van Roekel

Lonneke van Roekel

Rassers Advocaten

Breda

Over de advocaat

Mijn werkterrein

Elke dag hebben werkgevers te maken met arbeidsrechtelijke kwesties. Ik ga niet over één nacht ijs bij het vinden van de beste oplossing, want het arbeidsrecht gaat over mensen. Twee zaken staan centraal in mijn aanpak: aandacht voor persoonlijke aspecten en het best haalbare resultaat.

Ontzettend veel energie haal ik uit de hulp die ik kan bieden én uit de zoektocht naar een praktische oplossing. Mijn cliënten kunnen dan ook rekenen op een praktisch en begrijpelijk antwoord op hun vragen.

Goed luisteren is essentieel

Mijn belangrijkste eigenschap is mijn transparantie. Dankzij die openheid krijgen cliënten vaak al snel een vertrouwd gevoel. Ik concentreer me niet alleen op dat wat daadwerkelijk gezegd wordt, maar juist ook op dat wat niet gezegd wordt, om zo vervolgens naar de optimale oplossing toe te werken.

Opleidingen

· Master Rechtsgeleerdheid, Tilburg University – privaatrechtelijke richting, 2016.

· Bachelor Rechtsgeleerdheid, Tilburg University, 2015.

Mijn uurtarief is EUR 200,– excl. BTW en kantoorkosten.Lonneke van Roekel is advocaat bij Rassers Advocaten in Breda en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.