mr. Bram Rothuizen

mr. Bram Rothuizen

Rassers Advocaten

Breda

Over de advocaat

Mijn werkterrein

Al sinds mijn afstudeerscriptie heb ik mij gespecialiseerd in arbeidsrecht. Onderwerpen die mijn bijzondere belangstelling hebben, zijn concurrentie- en relatiebedingen en de overgang van onderneming. De afgelopen jaren heb ik me ook gespecialiseerd in pensioenrecht. Daarnaast behandel ik voor een kleiner gedeelte ook zaken op het gebied van het algemeen verbintenissenrecht.

Vertrouwen verdienen en waarmaken

Als advocaat staat het belang van je cliënt altijd voorop. Een zo goed mogelijke oplossing vinden voor diens probleem, of een conflict waar hij of zij in verzeild is geraakt. Het is mooi als een cliënt vertrouwen in je uitspreekt, en als je dat kunt waarmaken.

Willen winnen

In mijn vrije tijd sport ik regelmatig, en ik weet van mezelf: ik wil dan altijd winnen. Die eigenschap neem ik ook mee in mijn werk. Ik ga voor mijn cliënten door het vuur en wil iedere zaak hoe dan ook tot een goed einde brengen.

Opleidingen

 • Nederlands recht, Radboud Universiteit Nijmegen, accent Handelsrecht en Economisch recht, 2008
 • Beroepsopleiding Advocatuur
 • Gecertificeerd Bpf Werkingssfeeradviseur

Lidmaatschappen

 • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda – ’s-Hertogenbosch
 • Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)
 • Het Nederlands Pensioenbureau
 • Vereniging voor Pensioenrecht Advocaten’


mr. Bram Rothuizen is advocaat bij Rassers Advocaten in Breda en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 294 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 294 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.